Ny side1
Vestgrænsen.dk
Haveforeningen Vestgrænsen
Ny side2 Vestgrænsen.dk Ny side1
Ny side3
Vestgrænsen.dk
 OBS!
 Antal: 4 
Kontakt

vestgraensensbestyrelse@gmail.com

Fart i haveforeningen

Det er ikke tilladet at køre mere end 10 km i haveforeningen.

Det gælder for alle køretøjer.

Skadedyr
Ring straks 33 66 58 17 (Københavns Miljø), hvis du har set en rotte indendørs. Klik her for mere information 
Hunde ansvar

Husk at samle op efter din hund.

Ny side1 Ny side2
 Information:
 Antal: 10 i valgte kategori.
FAQ
20-06-2018

Er du i tvivl om forskellige funktioner eller hvordan/hvorfor, så læs her.

Hvordan sletter/redigerer jeg et forum som jeg selv har oprettet, såfremt jeg fortryder mit indlæg eller vil redigere i tekst?


For at slette/redigere et forum skal de ansvarlige for websiden kontaktes, det er ikke muligt for de enkelte forfattere selv at foretage disse ændringer. Hvis du har givet udtryk for en holdning som du fortryder af forskellige årsager, må du efterfølgende skrive en kommentar i forummet og forklare dig.

Hvordan sletter/redigerer jeg en kommentar som jeg selv har oprettet, såfremt jeg fortryder min kommentar eller vil redigere i tekst?

For at slette/redigere et svar i et forum skal de ansvarlige for websiden kontaktes, det er ikke muligt for de enkelte forfattere selv at foretage disse ændringer, da svar er en del at historikken i tråden. Hvis du har givet udtryk for en holdning som du fortryder af forskellige årsager, må du efterfølgende skrive en ny svar og henvise til din tidligere skrivelse og forklare hvad du mente osv.

Hvordan klager jeg over indhold i forum og kommentarer?

Skriv til bestyrelsen, forklar hvilket forum og kommentarer du ønsker at klage over ved at henvise til forum-navn og svar-nr. Vær specifik i din klage.

Hvordan sletter/redigerer jeg en annonce i Loppen?

Du logger ind med din email og kode, hvis - kun hvis du har oprettet annoncer som ikke er blevet slettet tidligere - vil der længere ned på siden være en boks "Dine annoncer / Ret / Slet / Tilføj foto". I boksen vises en liste, vælg den annonce du vil ændre status på, klik på "RET" for at redigere og "Slet" for at slette. Under "RET" kan du redigere din tekst, ændre pris eller tilføje/skifte foto.

Hvordan skifter jeg emailadresse?

Når du er logget ind, vises en boks med "Skift Email / Kodeord / Telefon", og her klikker du på "rediger" ud for Telefon, nyt lille vindue åbner, og du skriver blot det nye Telefonnr i boksen og klikker til sidst på knappen "Ret email", og modtager herefter besked om at der er email på vej til den nye emailadresse hvor du via et link skal bekræfte ændringen. Til sidst, luk vinduet.

Når du har modtaget en mail på den nye emailadresse, klikker du på linket i mail. Nu åbner et nyt vindue med besked om, at din emailadresse er ændret. Hvis du ikke gennemfører hele processen, vil din emailadresse ikke blive skiftet.

Hvordan skifter jeg telefonnr.

Når du er logget ind, vises en boks med "Skift Email / Kodeord / Telefon", og her klikker du på "rediger" ud for Email, nyt lille vindue åbner, og du skriver blot den nye Emailadresse i boksen og klikker til sidst på knappen "Ret adgangskode", og modtager herefter besked om at ændringen er foretaget. Til sidst, luk vinduet.

Hvordan skifter jeg kodeord?

Når du er logget ind, vises en boks med "Skift Email / Kodeord / Telefon", og her klikker du på "rediger" ud for Adgangskode, nyt lille vindue åbner, og du skriver blot det nye Adgangskodeord i boksen og klikker til sidst på knappen "Ret adgangskode", og modtager herefter besked om at ændringen er foretaget. Til sidst, luk vinduet

Hvordan skifter jeg adresse?

Det er ikke muligt for brugere at skifte adresse, ønskes dette alligevel, kontakt da bestyrelsen.

Hvorfor modtager jeg ikke nyhedsbreve?

Hvis du har tilmeldt dig ét eller flere nyhedsbreve og du er sikker på, at der er udsendt nyhedsbreve i specifikke kategorier, skal du tjekke din spam-mapper. Da nyhedsbreve sendes via websiden og ofte er automatisk genereret, tror nogle mail-programmer - herunder gmail - at disse mail er spam. Første gang du tjekker din spam-mappe og finder mail fra os deri, skal du blot godkende/acceptere afsender, og herefter skulle fremtidige mail ende i indbakken. Tjek om dit mail-program har samme procedure.

Hvordan tilmelder/framelder jeg nyhedsbreve?

Når du er logget ind, vises en boks med "Dine nyhedsbrev indstillinger", og her klikker du blot på ønskes type ja /nej af nyhedsbrev i menuen til højre, og modtager herefter besked om at ændringen er foretaget. Du modtager kun nyhedsbreve hvis dine valg er ja.

Forslag til yderligere vejledninger i FAQ kan sendes til webmaster på:

Send mail - Klik her

Med venlig hilsen

RWJ

Ny side1
Vestgrænsen.dk
     
Aktive medlemmer: 107

Copyright ©
Haveforeningen Vestgrænsen
www.vestgrænsen.dk

Webredaktør: Maria Mørch Møller

Webmaster: René Jørgensen

Kolonihaveforbundet

Lejeplads!

Vil du leje denne plads,

så kontakt webredaktøren

for at høre nærmere.

Klik her.
     
Ny side1